Kennis is macht

Kennis is de sleutel tot verlichting, de deur is het begrip ervan & de actie van het openen van de deur met de sleutel is de oplossing voor al het pijn & lijden van de mensheid.

 

 

Er is echter geen ‘nieuwe kennis’. Er is alleen het zogenaamde ‘occulte kennis’. Dit is kennis, waarvan wij door externe partijen, worden beïnvloedt om het te negeren, niet als belangrijk te zien of zelfs volledig onverschillig tegenover te zijn.

 

Magie wordt gedefinieerd als: ‘Een realiteit doen manifesteren, volledig synchroon lopend met jouw wil’. De kunst van magie bestaat in het vermogen om de essentie van dingen waar te nemen in het licht van de natuur en door de zielskrachten van de geest te gebruiken om materiële dingen uit het onzichtbare universum te produceren, en bij dergelijke operaties moeten hetgeen boven en hetgeen onder worden samengebracht. Magie is dus: spirituele wijsheid.

 

 

Hier staat de magiër voor: de 1e kaart van de Tarot.

Hij staat met zijn rechterarm middels de staaf in contact met de kosmos, en tegelijk met zijn linkerhand in contact met het aardse. Hij heeft alle 4 elementen gemeesterd: de kelk (water), de staaf (vuur), het zwaard (lucht) en aarde (munt). Hij heeft het besef oneindig te zijn, vandaar het symbool boven zijn hoofd.

De Tarot kaarten staan voor menselijke eigenschappen (de zelf), en de reflectie daarvan in het externe (de kosmos).

 

 

Occulte kennis is niet eng of kwaadaardig. Kennis is neutraal. Altijd al geweest. Dingen objectief willen bekijken of zien. Benadrukken dat waarheid & morele objectiviteit bestaan, los van de mens.

 

Tarot-kaart-de-magier

Waarheid als autoriteit in plaats van autoriteit als waarheid

Waarheid is objectief. Het bestaat los van de mens en het verbindt ons allemaal aan elkaar. Wij zijn een moedig pad ingeslagen als spirituele wezens. De menselijke ervaring is vooral een ervaring waar ik dankbaar voor ben. Dankbaar aan mezelf vooral, dat ik ervoor gekozen heb om dit pad te bewandelen. De waarheid kwam een aantal jaar geleden in me naar boven.

 

Ik ben een spiritueel wezen, die op dit moment een menselijke ervaring heeft. Het is een zelf-gekozen ervaring. Alle omstandigheden waar ik in verzeild ben geraakt, zijn allemaal met mijn toestemming gebeurd. Om de waarheid als autoriteit te kunnen kiezen, moet je vooral kunstmatige overtuigingen los kunnen laten.

 

Objectieve moraliteit heeft effect op je, ook al geloof je het niet. Dat maakt niet uit voor het mechanisme. Men noemt het ook ‘de gouden regel’. Ook staat het bekend als ‘de natuurwet’. Bovendien staat het bekend als de spirituele wet en de wet van karma. De gulden middenweg is de weg die ik enige jaren geleden heb besloten te nemen.

 

Diep in mij, was dit altijd al een weg waar ik naar op zoek was. Het is dus mijn verantwoordelijkheid geweest om achter de illusies, weer terug te vertrouwen op mijn innerlijk weten. Dit innerlijk weten heb jij ook. Alleen jij kan dit activeren.

De onzichtbare vijand en ons walkers probleem

De vijand heeft de volgende eigenschappen:

– Zijn onzichtbaar.

– Bewegen zo snel als licht.

– Verspreiden zich als een virus.

– Claimen de mensheid ’te redden’.

– Bezitten eon’s aan kennis .

Misschien heb je het al door. Maar zo niet, dan wil ik je met alle liefde toelichten. Het zijn de kunstmatig gecreeërde overtuigingen van de geest van de mens. We hebben te maken met een mind-virus. Dit virus van de geest, maakt van een mens een zombie. Daarom noem ik het: Walkers-virus.     

walkers-the-dead-virus

Dit Walkers-virus zorgt voor een disbalans in de hersenen. Het heeft te
maken met overtuigingen die mensen (onbewust) overnemen, die niet van
henzelf zijn.

 

Verschillende kenmerken van walkers:

Blind geloof in een Main Stream geloof en/of Overheids narratief.

 

– Geen, uit eigen ervaring, opgedane kennis.

 

Geen sceptische houding tegenover ”officiële” of ”democratisch
gekozen” experts.

 

Ondersteunen dat mensen, die niet geloven in hun ‘waarheid’,

tot schande gemaakt worden of gestraft worden.

 

 

 

 

Wist je dat dit dezelfde eigenschappen zijn van een cult of een sekte?

De Dark occulte 'mystiek'

Dark occultisme is het uitoefenen van macht over mensen in het duister, dat gebrek aan
kennis betekent, door een spirituele realiteit te manifesteren over
de mensheid, die de mensheid in het donker houdt.

 

Het is goed om kennis te vergaren over de dark occultisten die achter de schermen aan de touwtjes trekken. Maar de hele mystiek erachter, die hen als mysterieus & almachtig schetst, is een compleet gestuurde beweging.

 

Men komt daarmee in een emotionele staat van verwarring, verbazing & woede.

Dark occultisten kunnen de dood niet ontsnappen. En ze houden zich puur aan de objectieve moraliteit, die overal in creatie aanwezig is, omdat ze anders zichzelf in de voet zouden schieten. Ze ontsnappen aan karmische wetten. Ze zijn ook ontzettend boos & teleurgesteld vanwege het bestaan van deze objectieve moraliteit.

 

Het enige verschil tussen jou en hen, is dat zij meer kennis hebben over hoe deze spirituele wetten opereren, en dat ze geboren zijn in een familie van dark occultisten.

 

Ze kunnen & zullen nooit uit de schaduw verschijnen: het zijn inherent angstige & narcistische figuren.

 

Voor iedereen die denkt dat deze families hier niet mee weg komen, in dit leven of het volgende:

je gelooft in een illusie, omdat je de waarheid niet onder ogen wilt zien.

De 'New' age beweging & religies

De New age beweging is er specifiek door dark occultisten gepromoot, omdat het hun doelwit compleet onschadelijk maakt. De new age is namelijk de beweging van het niets doen. Je bent al zogenaamd ‘verlicht’ en je kunt de problemen in de wereld ‘accepteren’.

 

Als je op iets focust, wordt het alleen maar sterker. Jij bent de creator van jouw realiteit. Jij bent god. Dit is natuurlijk een overtuiging die uit het satanisme overgekomen is. Je hoeft geen actie te ondernemen tegen onrecht of kwaad. ‘Alles wordt voor jou opgelost.

 

Dit zijn natuurlijk allemaal onzinnige overtuigingen, maar perfect om men inactief, gehoorzaam en slaafs te maken.

 

Budhisme, Hinduisme, Islam en andere grote religies zijn ook geïnfecteerd met kenmerken van de new age.

Ik snap dat je in een ‘god’ kan geloven, een macht los van de mens, maar hoe kun je dan ook in ‘overheid’ geloven?

Volgens mij kun je geen twee meesters dienen, dus waarom betalen gelovigen eigenlijk belasting?

 

Denken zij dat deze vorm van diefstal rechtmatig is, omdat ‘mensen’ dat bepaald hebben?  

new-age-islam-religies

Andere plateaus en obstakels

Plateaus en obstakels zijn onvermijdelijk in dit proces van echte ‘verlichting’. Elk mens is uniek en heeft een pad te bewandelen, waar zelf voor gekozen is. We zijn allemaal wel gelijk-waardig, objectief gezien, vanuit moreel perspectief. Als je objectieve moraliteit nog niet goed snapt, lees dan volgende artikelen: Objectieve moraliteit & Valse autoriteit.
 
Het heeft ontzettend veel tijd en moeite gekost voor mij, om te komen waar ik nu ben. Het kost vooral veel tijd om alles te lezen, onderzoeken en helder te krijgen. Het is niet erg om te beseffen dat je niets weet. Het is een ontwikkeling waarin volharding een rol spreelt, maar ook introspectie erg van belang is. Ik sta voor een gulden middenweg. Los innerlijke trauma’s op, en vergaar kennis.

De 'Illuminatie'

Als je geboren bent in de maand December, dan schijnt dat de Tarot kaart, nummer 12, die jouw pad representeert, de volgende is: ‘De gehangende man.’ Ik dacht vroeger altijd dat deze kaart voor iets negatiefs stond, vanwege horor films die ik keek als kind, waarin deze kaart verkeerd gepresenteerd of gebruikt werd.
 
Het blijkt echter de kaart te zijn van de echte Illuminatie. Illuminatie betekent namelijk: De Verlichten. Zoals de halo rond de man staat voor een verlichte geest. Het universum heeft iets beters met hem voor dan hij zich nog kan voorstellen, dus hij kan zijn behoefte naar controle daardoor loslaten.  
 
Controle is het machtspelletje van ‘The dark ones’, waar mensen (onbewust) aan meedoen. De illuminatie zijn wij, ‘The enlightened ones’.
Tarot-12-de-gehangende-man

Bron van kennis

Nederlands

https://indigorevolution.nl

https://complotmedia.nl

https://jensen.nl

https://www.mensenrechten.org/

 

Engels

ARK Drive: https://1drv.ms/f/s!AvzsKbv968WgaEtU9hlXH01zOFg

https://whatonearthishappening.com

https://www.ourjourneyhome.earth/

https://davidicke.com/