Levering

De meeste bestellingen worden verzonden via [Maak keus verzendbedrijf].

 

Wij proberen *bestellingen die betaald zijn vaak nog dezelfde werkdag te verzenden.

 

Levertijd: [Kies jou levertijd in dagen] werkdagen ( Na ontvangst van betaling )

Houd rekening met weekeinden, feestdagen en vakantieperiodes. PostNL bezorgd brievenbuspost van dinsdag t/m zaterdag.

 

[Naam bedrijf] hanteert vaste prijzen voor verzending.

 

Brievenbus post in Nederland zonder track and trace code. Je hoeft niet speciaal thuis te zijn om het pakketje te ontvangen.

Kosten: €

Gratis vanaf €

 

Brievenbuspakje met een track and trace code. Net als bij brievenbus post hoef je niet speciaal thuis te blijven, maar het pakketje is wel traceerbaar door een unieke Track and Trace code.

Kosten: €3.95,-

Gratis vanaf €

 

Pakketpost met track and trace code. [Informatie over jou verzendservice] Levering verloopt via de postbode of pakket bezorgen van [leveringsdienst]. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Bestellingen kunnen ook worden opgehaald.

Ophalen kan echter alleen op afspraak. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een mail met, een ophaal voorstel en de adresgegevens waar je de bestelling kunt ophalen.

Kosten: Gratis

 

Verzending naar België, verzonden via PostNL. Om de kosten zo laag mogelijk te houden hebben we gekozen voor een pakket zonder track and trace.

Kosten: €9,-

 

Wij streven ernaar om uw bestelling altijd in één zending te bezorgen.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw bestelling altijd netjes is verpakt zodat de door u bestelde producten niet kunnen beschadigen tijdens het transport. [[Indien van toepassing] Uw bestelling zal afhankelijk van het formaat worden verzonden als brievenbuspost of pakketpost.]

Nadat uw bestelling is verzonden krijgt u een mail van ons. Uw bestelling zal [Kies levertijd] worden bezorgd.

 

*[Naam bedrijf]  doet haar uiterste best om de Overeenkomst zo spoedig mogelijk na te komen en in het kader daarvan de Producten zo spoedig mogelijk aan de Klant te leveren. Indien [Naam bedrijf] een termijn voor levering heeft opgegeven is deze slechts een indicatie en bindt de genoemde termijn  [Naam bedrijf] niet. Indien de levering vertraging oploopt, om welke reden dan ook, zal [Naam bedrijf] de Klant hiervan in kennis stellen.

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

 

Bestellingen die op werkdagen vóór [tijdstip] worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-

Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

 

Levering verloopt via de postbode of pakket bezorgen van [leveringsdienst]. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.