Quantum Healing Hypnose Sessie van 1 april

Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT), heb ik ondervonden voor het verder doen van persoonlijk schaduw werk ofwel inner shadow work.

Het is een therapie waarbij je vertrouwd een (kortstondige) vriendschappelijke relatie opbouwt. Vervolgens wordt je fysiek in een staat van volledige rust geleid. En dan komt de fantasie in je verbeelding. Deze maakt onbewust asseociaties en patronen, opdat er een verhaal gevormd wordt. Ik begrijp het verhaal niet, geef ik eerlijk toe.

Echter, de vragen die je van te voren voorbereid en goedkeurt aan elkaar en de antwoorden daarop (op 1:24:00) het vanuit de interpretatie van mijzelf van deze ‘hersenschimmen’ of ‘phanatsia’, zijn desalniettemin een steun in de richting voor het pad voor de verdere uitbreiding van dit project voor het verspreiden van kennis over de occult, objectieve moraliteit en de menselijke oneindige potentie.

QHHT sessie Edin v Hamburg 1 april .mp3

2 reacties op “Quantum Healing Hypnose Sessie van 1 april

  1. Ed zegt:

    Als het gaat om kennis dan ontkom ik er niet aan te constateren dat de vrouw die het leven voortbrengt, de zgn Moeder ten alle tijden respect en waardering ,vanwege dat simpele feit , verdient. Zonder haar zouden wij dit alles namelijk nooit hebben kunnen BeLEVEN.

    • admin zegt:

      Wellicht interessant voor je om te lezen is het Oera Linda Boek. Deze spreekt over Adland / Frisia in de noordelijke Nederlanden, waarin er een matriarchische hierarchie bestond met een Moeder/Birtmaagd aan het hoofd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch