Neo feminisme, de definitie van klassiek feminisme en de psychologische oorlogsvoering van man tegen vrouw

Klassiek feminisme en neo feminisme zijn twee compleet verschillende stromingen. De eerste ideologie, klassiek feminisme, wil gelijkheid tussen mannen en vrouwen in natuurlijk verkregen mensenrechten. Vrouwen zouden ook hetzelfde betaald moet worden als mannen, als de andere omstandigheden hetzelfde zijn. Er zal ook geen patriarch of matriarch horen te bestaan in de maatschappij. Er is slechts samenwerking tussen mannen en vrouwen. Dus het klassieke is in dit geval in lijn met de natuurlijke orde. Een man en een vrouw hebben precies dezelfde rechten volgens de spirituele wet onder een natuurlijke orde van een samenleving.

Tactiek gericht op het authentieke vrouwelijke

Neo feminisme is een programma van social engineering (mind control) die specifiek op vrouwen is gericht om een oorlog op gang te brengen tussen de twee seksen als verdeel-en-heers strategie.

Het lange termijn doel van deze ontworpen en gemanipuleerde oorlog tussen mannen en vrouwen, is om beide seksen te verzwakken tot het punt dat zij volledig hun macht uit handen geven aan de machthebbers van het wereldwijde systeem van totale controle over hun slaven.

Ideologie als wapen op de vrouw

Het neo feminisme kent de volgende kenmerkende ideologische overtuigingen:

 • De beweging van het neo feminisme wil dat vrouwen ‘meer’ rechten zouden moeten krijgen in vergelijking met mannen.
 • Volgens het neo feminisme hebben mannen privileges, terwijl vrouwen zijn achtergesteld (geweest) in de samenleving. Het is een manier om vrouwen tegen mannen en mannen tegen vrouwen op te zetten.
 • Er is volgens het Neo feminisme nu sprake van een patriarch. Dit stamt van het Latijn pater en archon, dat ‘vader’ respectievelijk ‘meester’ betekent. Een patriarch, dat inhoudt dat mannen aan de macht zijn, wil het neo feminisme dus niet.
 • De beweging wil van de patriarch af Maar in plaats daarvan komen vrouwen aan de macht of in ieder geval in meer mate dan mannen. Een slaven en meesters systeem behouden, want bij een patriarch heb je altijd de aanwezigheid van meesters over anderen, is voor het neo feminisme dikwijls het doel.
 • De beweging verzoekt mannen en vrouwen hetzelfde te maken, gelijk te trekken. Mannen worden geleidt naar een pad om meer naar de gemiddelde vrouw te handelen. De interesses, bezigheden, hobby’s, vakgebied, en gedrag van een gemiddelde vrouw worden gepromote.
 • Vrouwen worden onder druk gezet om te presteren, concurreren met mannen en vooral doelen te hebben die een ‘autoriteit’ of ‘vaderfiguur’, zoals de overheid van hen verlangt en dus beloont. Daarmee worden vrouwen geconditioneerd om zich meer naar de gemiddelde man te gaan gedragen en zich daarmee te vergelijken. Ze worden mannelijker gemaakt.

Hegelian dialectic

De meeste mensen zijn compleet onwetend over het feit dat de neo feministische agenda en de grotendeels-onaangekondigde ’Oorlog tussen de Seksen’ een occulte agenda van eugenetica is. Het is een eugenetica, of eerder disgenetica agenda van de dark occultisten achter de schermen. Dark occultisten verzoeken de werkelijke natuurlijke orde op z’n kop en te vervangen voor hun verwerpelijke religie van dood en slavernij.

genderwar-dark-occult-tactiek-14%-mannentoeslag

Slechts 1 kamp van een hegelian dialectic, een twee-kampen strijd, hoeft te trappen in de manipulatie, om succesvol te zijn. Er is geen grotere hegelian dialectic dan mannen versus vrouwen op de wereld. Dit is omdat er geen grotere verdeling dan 50/50 in de mensheid op aarde is.

Val dus niet voor simpele tactieken die bedoeld zijn om jouw wereldbeeld te sturen naar een ‘mannen tegen vrouwen’ denkpatroon. Zoals ‘mannentoeslagen’ of ‘vrouwenkortingen’ hiernaast afgebeeld.

MGTOW en WMG

Ben je terecht gekomen in een staat van verslagenheid wat betreft het andere geslacht? Mooi,
dat betekent dat jij authenthiek wilt zijn.

De beste vrouw zal altijd een vrouw zijn. De beste man zal altijd een man zijn. Dit is simpelweg te beredeneren vanuit het principe van absoluut juist.

mindcontrol-cult-mgtow-mannen-jongens
Man going their own way (MGTOW)

MTGTOW (Men going their own way) of WMG (Woman Major Group) is de hegelian dialectic van de occultisten. Het is opgezet, gefinancieerd en gepropageerd door internationaal coöpererende belangen.

Besef je dat het niet jouw ‘way’ is maar hun ‘pad’. En is voor jou gecreëerd door de dark occultist, en wordt in stand gehouden door mensen onder mind control. En het is niet jouw vrouwen ‘power’, maar hun macht over vrouwen ‘power’.

mind-control-dialectic-feminsme-cult-logo-symbool-wmg
Neo feminisme

Zit je in één van deze groepen en kom je daar voor waarheid? Je staat onder mind control, bedacht en gepositioneerd voor jou door dark occultisten heersers met kennis over de bewustzijn van de mens. Die met deze kennis, jouw (onverwerkte) trauma’s als doelwit hebben.

Dus, dat betekent dat jij denkt dat je er zelf voor gekozen hebt om overtuigingen of gedachtegoed aan te nemen van ofwel MGTOW ofwel Neo feminisme. Maar dat zijn NIET jouw eigen overtuigingen en/of gedachtes over mannen en vrouwen en de dynamiek tussen de geslachten.

Reden aanval op het heilige vrouwelijke

Vrouwen bezitten de sociale capaciteit en sociale invloed om mannen te beïnvloeden. De meeste mannen zullen hun gedrag en overtuigingen aanpassen om te voldoen aan de preferenties en voorkeuren van vrouwen.

Daarom, als de heersende elite priesterklasse de geest en overtuigingen van vrouwen kunnen manipuleren, zullen mannen en kinderen in de samenleving uiteindelijk volgen.

Bovendien controleren vrouwen uiteindelijk ook het voortplantingsproces van de mensheid op een biologisch niveau, doordat zij de selectie controleren van mannen waarmee zij kiezen zich voort te planten.

Bovenstaande twee punten meegenomen, zijn het dus uiteindelijk vrouwen die kiezen welke karakteristieken en eigenschappen worden doorgegeven aan toekomstige generaties van de mensheid. Er is een bovendien een cultuur van dating en liefde, waarin vrouwen de aanbodkant van de ‘sekspartners markt’ grotendeels in handen hebben. Mannen staan aan de vraag kant.

Vraag jezelf af

Zijn jouw voorkeuren en preferenties daadwerkelijk van jezelf?

Welke eigenschappen vind jij aantrekkelijk in een ander persoon? Is het mogelijk dat zulke voorkeuren en preferenties in jouw geloofsovertuigingen geplant zijn? De meeste mensen zouden verbaasd of zelfs gestoord zijn slechts over het idee na te denken dat zulke aspecten van hun persoonlijkheid eigenlijk niet van henzelf zijn of uit hun eigen denken is voortgekomen.

Waarom vind jij bepaalde dingen aantrekkelijk en andere dingen aan mensen niet? Dit kan worden gericht op zowel mannen als vrouwen. Is alle ‘aantrekking’ een natuurlijk instinctieve dynamiek, of kan een groot deel ook culturele programmeringen zijn?

Afkeer tegen mannelijke eigenschappen

‘De synthetische vrouw’ of ‘de cultureel geprogrammeerde vrouw’ is cultureel geconditioneerd om niet langer aangetrokken te zijn tot persoonlijkheidstrekken van een authentieke man.

Een authentieke man beschikt over de volgende karaktertrekken:

 1. Authentieke zelfvertrouwen (geen macho).
 2. Een hoge holistische intelligentie (geen boekenkennis).
 3. Een hoge eigenwaarde.
 4. Sterke eigen mening.
 5. Zelfstandig denkvermogen.
 6. Sterke verbale uitingen van mening.
 7. Overmatig mannelijk uiterlijk en gedrag-kenmerken.
 8. Onafhankelijke levensinstelling.
 9. Een erg kritische/ rebellerende houding tegenover ‘autoriteit’.
 10. Individuele vrijheid op zeer groot waarde schatten.

Bovenstaande karaktertrekken worden gezien als extreem gevaarlijk voor de doelen van de heersende klasse. Zij zien het liefste een samenleving die verzwakte mannen produceert. Want, verzwakte, psychologisch onvolwassen en vervrouwelijkte mannen zullen bijna nooit rebelleren tegen ‘de staat’. Terwijl sterke, onafhankelijke mannen bijna altijd weerstand zal bieden aan een staat die hen probeert te controleren en besturen.

Gevolgen dynamiek tussen man en vrouw

 • De synthetische beta-vrouw: geconditioneerd om zich te onderwerpen tot een ‘dominante’ ‘alpha-man’.
 • Synthetische beta-man: geconditioneerd om zich te onderwerpen tot een ‘dominante’ ‘alpha-vrouw’.
 • Een synthetische alpha-vrouw: geconditioneerd om een een ‘dominante’ ‘alpha-man’ te verlangen, of om een onderdanige ‘beta-man’ te controleren.
 • De synthetische alpha-man: geconditioneerd om een een ‘dominante’ ‘alpha-vrouw’ te verlangen, of om een onderdanige ‘beta-vrouw’ te controleren.
 • Een authentieke spirituele alpha-vrouw: Vrij van sociale engineering en conditionering; speelt niet het meester-slaaf en controle spel.
 • Authentieke spirituele alpha-man: Vrij van sociale engineering en conditionering; speelt niet het meester-slaaf/controle spel.

Prinses programmering

Prinses programmering in de Disney films: Ariel, Sneeuwwitje, Alladin, Doornroosje, Assepoester, Belle en het Beest.
Prinses programmering in de Disney films: Ariel, Sneeuwwitje, Alladin, Doornroosje, Assepoester, Belle en het Beest.

Al van jongs af aan, als meisje, heb je er als vrouw mee te maken gehad. Prinsessen en sprookjes. De cultureel geconditioneerde vrouw is sociaal geprogrammeerd om te verlangen om verwend te worden, vereerd te worden en verzorgd te worden door andere mensen.

Prinses programmering, ofwel princes programming, is gigantisch aanwezig in de Westerse cultuur.

Bij prinses programmering worden jonge vrouwen of zelfs meisjes vaak aangeleerd dat de waarde van een relatie met mannen slechts uitgedrukt worden door wat zij eruit kunnen ‘verdienen’. Daarnaast wordt hen nog de volgende waardes aangeleerd:

 • Om alleen op zoek te gaan naar een man die ‘voor hun kan zorgen’.
 • Een extreme obsessie te hebben met hun eigen uiterlijk, want daarmee kunnen ze een man ‘lokken’.
 • De waarde van ‘kennis’ zonder beloning voor hen niet hoog te schatten, hun eigen ‘intelligentie’ niet belangrijk vinden en op waarde schatten.
 • Ook om geld als hoofdzakelijk waarde-systeem te zien.
 • De overtuiging te hebben dat ‘geen enkele man goed genoeg is voor haar’.

De cultureel geconditioneerde vrouw is grotendeels gemotiveerd door haar psychologisch verlangen naar vastigheid en veiligheid. Door de geconditioneerde vrouw wordt ‘liefde’ gezien als een concept van vastigheid en permanentie, in plaats van een diepe connectie of band met een ander mens.

Manipulatie van het waardesysteem van de vrouw

Geld en overheid zijn in de ogen van de synthetische vrouw vaak een soort van verzekering voor comfort,welstand en voor lange termijn veiligheid. De overheid fungeert als een soort vader voor haar en wil ze dus ook tevreden stellen, en kan ze in noodsituaties inschakelen. Maar een rijke man die in de overheid werkt, wordt gezien als het perfecte profiel.

Hoe meer geld een man heeft, des te beter kan hij voor ‘haar zorgen’. En hij heeft ook nog eens overheidsconnecties, dus zij kan haar vader delen met hem. De eerste vraag die een vrouw stelt aan een man tijdens de 1e ontmoeting, is in meer dan 80% van de gevallen uit verschillende onderzoeken blijkend, de volgende vraag: Wat doe je voor werk?

Als het verlangen naar veiligheid de reden is van het verlangen naar een relatie voor financiële voordelen, dan ben je zojuist in een denkvalkuil terechtgekomen. Je bent gaan geloven in een illusie.

Veiligheid

Er is namelijk niet zoiets als veiligheid in onze 3 dimensionale fysieke wereld. Er kan bijvoorbeeld elk moment een meteoriet inslaan op de aarde. Dus echt veilig is niemand.

Het zoeken naar vastigheid in een man met geld. Of het verlangen om ‘verzorgd te willen worden’ door iemand anders is een onderdeel van de ‘eigen ego eerst’ Ikke-Ikke-Ikke’ satanische mindset. De onderliggende overtuiging die is in binnengeslopen in de geest van de synthetische vrouw is niet van haarzelf.

Niemand kan de verantwoordelijk daadwerkelijk op zich nemen om ‘voor jou te zorgen’. In absoluutheid gedoeld. Jouw lichaam is jouw lichaam, dus jouw zelfverdediging is jouw natuurlijke recht & verantwoordelijk.

Er zijn maar weinig mensen die tegen deze princes conditionering van vrouwen ingaan. En het willen zien en erkennen dat het in de gedachtes van veel mensen nog als een gezonde of zelfs logische geloofsovertuiging wordt gezien. Een meisje wordt door veel ouders, cultureel geconditioneerd natuurlijk, nog steeds aangespoord om vooral een ‘succesvolle man’ te vinden, die ‘voor haar kan zorgen’.

‘Survival’ of the most ruthless

Volgens de darwinistische sociale ideologie is het te verklaren als een natuurlijk fenomeen in de biologische selectie. Niet wetende dat deze preferentie en aantrekking tot mannen met veel monetaire middelen een diep genestelde sociale conditionering als oorsprong heeft.

Verlangen naar comfort, dure spullen en een gemakkelijk leven om haar traumatische ervaringen uit het verleden goed te maken. Dat zou een motivatie kunnen zijn. Veiligheid is geen motivatie.

De realisatie dat de dood op de hoek van elke straat schuilt, is de staat van realiteit waarin de authentieke man en authentieke vrouw altijd in leven.

Het meten van waarde in termen van geld zorgt er daarnaast voor dat de synthetische vrouw gelooft dat iets doen slechts van waarde is. Als je er maar geld mee verdient.

In de realiteit, is dit anders. Dit is de primaire reden dat kunst, muziek, poëzie en voornamelijk filosofie zo ontzettend worden geridiculiseerd in de moderne maatschappij en onderwijssysteem. Als je de meeste mensen verteld dat je met een project in 1 dezer disciplines bezig bent. Zonder geld als motivatie, dan zul je vaak nog raar aangekeken worden. Dat zijn vakgebieden waar je alleen tijd aan verdoet of voor kiest als je ‘wilt verhongeren’.

Extreem consumentisme

Vrouwen zijn grotendeels de drijfveer voor de zakelijke wereldeconomie. Want zij zijn verantwoordelijk voor meer dan 85% van de totale uitgaven aan goederen en diensten, blijkt uit onderzoek naar consumenten-gedrag. Dit is niet alleen extreem buiten proporties in verhouding tot een gemiddelde. Maar het is daarbij ook nog ontzettend scheef, en het laat zien hoeveel van de marketing uit de zakelijke wereld compleet gefocust moet zijn op vrouwen.

Op welke manier kun je vrouwen beïnvloeden met marketing? Hoe kom je erachter wat vrouwen bereid zijn te besteden en hoe beïnvloeden vrouwen als machtige maatschappelijke groep maatschappelijke trends met hun consumenten-beslissingen?

Uiterlijk en aantrekkelijkheid

man-waardering-uiterlijk-vrouw

Uit een experiment, waar vrouwen en mannen foto’s van verschillende mensen van het andere geslacht is laten zien, valt iets op aan de verdeling van waardering van aantrekkelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Als je mannen foto’s van vrouwen laat zien, dan ziet de distributie van waardering voor het andere geslacht er uit als rechts afgebeeld.

Een verdeling waarin letterlijk elke vrouw dus minstens door 1 man als aantrekkelijk werd beschouwd. De verdeling ziet er organisch uit, een parabool, een vorm die veel in de natuur voorkomt.

vrouwen-waardering-aantrekkelijkheid-mannen

Vergelijken we dit vervolgens met de resultaten van vrouwen. En we komen uit op een volgende verdeling, te zien aan de blauwe lijn.

De verdeling gaat hier wel dus tot de 0%. Sommige mannen worden door geen enkele vrouw als aantrekkelijk beschouwd. Ook is er maar een klein gedeelte van de mannen die als erg aantrekkelijk wordt beschouwd, en dan neemt de grafiek een bijna 90 graden bocht naar beneden. Dit is geen natuurlijk fenomeen. Dit is een sociaal engineered resultaat. En deze kunstmatige disharmoney in de realiteit heeft gevolgen. Voor vrouwen vaak als gevolg dat ze zich ongelukkig gaan voelen met hun (voorkeurs)partner.

En mannen die zich niet volledig van vrouwen afsluiten zoals MGTOW sluiten zich aan bij cults zoals ‘pick-up’ (The Game) en LMS (Looks Money Status) society. Dit zijn cults die pas de afgelopen decennia zijn opgedoken. Ik was zelf ook groot onderdeel van de ‘pick-up’ of ‘game’ cultus. Waar ik dankbaar voor ben, overigens.

Gelijkwaardig versus gelijkheid

De neo feministische agenda is constant bezig met het versterken van het concept dat vrouwen hetzelfde zijn als mannen. Die niet alleen gelijke rechten hebben als mannen. Maar ook hetzelfde zijn in karaktertrekken en vaardigheden.

Dit was 1 van de hoofd-technieken die gebruikt werd om vrouwen te overtuigen om het bedrijfsleven in te gaan. Dat hen verzocht te verwijderen uit hun traditionele rol als opvoeders van de jonge mensen. Kinderen werden grotendeels overgelaten aan het publieke schoolsysteem. Geleidt door de overheid met de nodige indoctrinatie om het wereldbeeld van kinderen op jonge leeftijd te kunnen vormen.

Traumas

En om kennis of overtuiging over gezondheid en moraliteit te vernietigen. Daarnaast zijn trauma’s door verlatingsangst bij kinderen gecreëerd door afwezigheid van hun ouders tijdens de 15.000 uur van verplichte scholing die zij moeten verduren.

Natuurlijke rechten

Er zijn tussen mannen en vrouwen geen verschil in natuurlijke rechten. Een man en een vrouw hebben precies dezelfde natuurlijke rechten. De natuurlijke rechten die bij de geboorte van een mens ontstaan, zijn voor elke mens gelijk. Elk wezen dat de capaciteit bezit om het verschil tussen schadelijk- en niet-schadelijk gedrag te weten, krijgt ook precies dezelfde natuurlijke rechten. Dit is nooit anders geweest. En dit is altijd al zo geweest.

2 reacties op “Neo feminisme, de definitie van klassiek feminisme en de psychologische oorlogsvoering van man tegen vrouw

 1. M. Vrijland zegt:

  Toen u de karakterkenmerken of -eigenschappen, waarover volgens u de authentieke man zou beschikken, beschreef, keek u toen in de spiegel? Indien ja, zag u toen een mannelijke versie van de oermens staan of eerder een geciviliseerde man die in de wildernis niets meer zou kunnen klaarspelen. In het laatste geval zou u, door de ogen van een oervrouw bekeken, een gefeminiseerde man zijn geweest. Dus uw verhaal lijkt mij alleen al in fysieke zin ‘bullshit’. (PS ‘bullshit isn’t the same as ‘cowshit’ or what?)

  • admin zegt:

   Martin, dank voor je reactie. Hoewel er aan enige mate van arrogantie bij mij niets schort, gaat het in deze niet om specifieke uiterlijke kenmerken, die je aan ‘mannelijk’ zou kunnen toeschrijven. Echter zijn er socio-maatschappelijke tendenzen te beschrijven die een ‘afkeer’ tegen mannelijke (karakter)eigenschappen voeren. Bedankt voor je bijdrage overigens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch