Eindelijk succes! 8 dagen in de gevangenis gezeten voor de mondmasker boete

Het is een aantal maanden geleden dat ik nog de behoefte voelde om nog veel te schrijven. Het is tijd voor meer actie. De opvoerende dreigbrieven en beloftes aan mijn adres zijn na twee jaar wachten enigszins nagekomen. Ik zal in het kort toelichten hoe dit gebeurde.

In eerste instantie kwamen er 2 jonge politie-agenten aan de deur om 9 uur, waarop mijn vader de deur opende. Ik ben naar beneden gekomen, en de agenten stonden in de voorhal te wachten. De ene jongen zei mijn naam en las toen vanaf zijn smartphone een bericht op: Je hebt nog een boete open staan bij het CIJB voor een bedrag van 112,50. Het moet in de komende 3 dagen betaald worden, anders moet je er 4 dagen voor vastzitten. Hij keek mij aan om te zien of ik het begrepen had. Ik keek hem diep in zijn ogen aan en zag dat hij nog bezield was. Ik keek de andere aan en zag dat hij, ietwat schuchter verwachtingsvol keek. Ik knikte bevestigend en boog vervolgens mijn hoofd naar beneden, zodat ze de medelijden in combinatie met afgunst niet in mijn gezicht konden aflezen.

De 3 dagen erna bleef het stil. Ik had mijn nieuwe werkgever gelukkig ervan op de hoogte gebracht bij het ontvangst van mijn arbeidscontract. Iets wat ik vroeger nooit zou hebben gedaan, maar deze man leek geinteresseerd in de reden voor mijn ‘politieke afwezigheid’, zoals ik het noemde. Hij oordeelde niet, en ik merkte een licht gevoel van adoratie en empathie.

Deze richting van de conversatie zou zich later bewijzen, aangezien de volle maan op een zondag daarna het klokslag 9 uur ’s avonds raak was.

Mijn moeder, die vol trots is op mijn succes op de arbeidsmarkt, schiet 180 graden in gemoedstoestand. Twee politie-agenten, een jonge vrouw en een man op middelbare leeftijd betreden de woonkamer.

De jonge vrouw voorop, borst vooruit en schouders naar achteren, kin omhoog.

‘Niet schrikken hoor! We zijn van de politie.’

Ik keek niet op.

‘Meneer Edin van Hamburg.’

Ik keek ongeinteresseerd op, en ze sprak verder.

‘We komen om een boete van je te collecteren of je gaat met ons mee. Je kunt betalen of niet betalen maar je gaat hoe dan ook met ons mee.’

Ik keek haar in haar linker-oog aan, maakte contact, en zette een devilsmile op.

‘Ga je nog iets zeggen, want we hebben al gehoord dat je niet zo spraakzaam bent.’

En vroeg toen oprecht geinteresseerd: ‘Nee, ik vroeg me alleen af of je een ziel had.’

Direct het oogcontact verbrekend, schoot haar gezicht 90 graden de lucht in terwijl zij spontaan lacherig reageerde met een half-uitgesproken ‘ krijgen we dit (weer)’

Haar half in de woonkamer en half in de deuropening staande mede-collega schoot haar te hulp. Ik vroeg me af waarom mijn moeder niet hem erop attendeerde dat ze die deur graag dicht heeft, bij conversaties. Maar goed, hij schoot haar te hulp.

‘Nou, mijn collega heeft zeker wel een ziel. Als je gewoon meewerkt zul je zien dat je te maken hebt met twee hele relaxte politie-agenten.’

Ik stond op en maakte duidelijk dat ik vrijwillig meeging.

‘Nou nou, rustig aan. Ik moet ook handboeien bij je om doen.’

Zoals mijn vermoeden al was, hebben mijn gijzelaars geen idee wat ik heb misdaan. Ze krijgen ‘een signalement’ en komen dan met sirenes aanrijden. In ieder geval missen zij de cognitieve vaardigheid om goed & fout te kunnen onderscheiden. Of maken geen gebruik van deze vaardigheid. Befehl ist befehl. Het heeft daarbij ook geen zin om met ze te praten, want daarvoor zijn ze al goed genoeg gedrilled op de akademie. Is het daarnaast niet geniaal bedacht van de dark occultist, om ‘het subjectieve’ beledigen van zo iemand ‘strafbaar’ te maken? Zo zorgt hij dus voor een verdedigingsmechanisme tegen eventuele counter-magic.

Dit was overigens het gerechterlijke bevel van het OM, waarop de inning gebaseerd was.

De ervaring in het gevangenis Rotterdam Airport

Ik heb deze ervaring gewild, omdat ik daarmee een inschatting wilde maken of er echt iemand zo gek is om iemand uit zijn huis te ontvoeren omwille van de mondmasker overtreding. Ook kon ik de situatie aangrijpen om in de gevangenis kennis te maken met wellicht mede-anarchisten, die er ook alleen zaten uit morele overtuiging.

Helaas kan ik met overtuiging zeggen dat de bewakers in het gevangenis-wezen meer oor hadden naar mijn beweegredenen en kennis, dan mijn mede-gevangenen. Deze laatste waren namelijk vooral verwarde, getraumatiseerde kinderen van volwassen leeftijd. Elke keer als ik vertelde waarvoor ik hier zat, probeerde zij mij ervan te overtuigen dat ik moest gehoorzamen… Allemaal erg bang om hun ‘vrijheid’ te verliezen. Allemaal slijmend en ballen-likkend naar de bewakers toe. Kots.

Ik heb de bewakers individueel verantwoordelijk gesteld voor mijn gevangenisschap in die 8 dagen. Ik heb de oren van hun kop gepraat. Ik heb ze uitgelegd dat zij immoreel geweld en slavernij middels gevangenschap in stand houden met hun gedrag. Ik heb ze aggressief aangeraden dat ze een fatsoenlijke baan moeten gaan vinden. Ik heb van de meeste begrip gekregen voor mijn situatie, maar het ligt aan ‘het systeem’ of ik kan verder niets met mijn leven behalve dit. Er zaten zelf een aantal ‘complotdenkers’ tussen. Maarja, 2000 euro in de maand voor de hypotheek is genoeg voor hen om slavernij en immoreel geweld goed te keuren, in stand te houden en uit te voeren. De volgende keer zal ik het nog een tandje opvoeren. Dit soort mensen horen te weinig van anderen dat wat zij doen slecht is, en dat zij immoreel zijn. Feitelijk. Ze waren echt losers, vooral de mannen. Constant quasi-vriendjes maken met gevangenen en doen alsof ze een soort vriendengroep zijn. Echt misselijk hoe een verkaaste-moslim-immigrant-bewaker zich gedraagt in een Nederlands gevangeniswezen.

Terug op Rotterdam centraal afgezet na 8 dagen, direct mijn werkgever gecontacteerd en mijn baan behouden. Ik zal beginnen met het maken van video’s na het storten van mijn eerste salaris, ik heb het gevoel dat dat nu de juiste timing is. Zodat ik mijn emoties en ei daarin meer kwijt kan. Ik zal me richten op het belachelijk maken van de grootste boosdoeners van immoreel geweld in Nederland. Volgens mij is er nog geen enkele complotmedia die politie & justitie als doelwit ridiculiseerd. Dan neem ik die taak op me. Dat zijn immers de mensen die onderaan de piramide uiteindelijk de plannen uitvoeren middels immoreel geweld en dwang. Ik heb nog meer respect voor de ‘elitaire pricks’ dan deze bewoners van de Abyss. Het zijn echt de grootste losers van de maatschappij, dat mag wel eens gezegd worden.

De boete is overigens niet kwijtgescholden, het is dus wachten op de volgende gijzeling… Ik ben benieuwd of ik oneindig terug de bak in ga. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch